22.4.2017 
lauantai, huhtikuu 22, 2017, 12:01
Suoraa ajatusvirtaa tästä hetkestä


Muutama lomapäivä. Tuppaavat vaan aina menemään kodinhoitoon tai kokouksiin. Mutta naisten on saatava aikaa myös itselleen. Kukaan ei meiltä kysele miten jaksamme. Kunhan työssämme autamme, hoidamme kannamme. Kotona ja lähipiirissä jatkamme samassa roolissa. Vapailla ja lomalla kokoustetaan. Aivan itsestään selvää, vai onko?

Naisverkostoissa tulee kiinnittää erityistä huomiota kannustamiseen. Hyvinvointiin ja jaksamiseen. Armollisuuteen itseä ja toisia kohtaan.

Ihmiset jotka vuodesta toiseen antava itsestään työssään ja luottamustoimissaan toisten hyväksi, tarvitsevat myös aikaa palautua. Hetken, sisään suunnitellut aikalisät, luovuudelle ja omalle sielulle ja keholleen. Maailmassamme vaan vaaatimukset kovenevat ja tahti kiihtyy. Monella saralla johtajat kiristävät otetta ja palkkojen ja ansioiden tasosta tullaan syksyllä käymään keskustelua kovaan tyyliin. Naisten työ yhteiskunnassa on perustavanlaatuista. Kun hoiva ja opetus on hallinnassa muualla saadaan keksiä keinoja talouden turvaamiseksi. Mutta naisten työlle on annettava arvonsa. Se kantaa kaikkea tässä ajassa ja maailman tilassa. Perhe on yhteinen hanke. Ei vain naisten työmaa.

Kun mies alkaa rakentaa uraa kaikki muu saa väistyä. Naisen pitää saada puolison tuki myös niissä tianteissa kun työelämässä tulee mahdollisuus astua askel eteenpäin. Silloin annetaan tilaa ja huomioidaan, eikä vaadita tuplasuoritteita. Valitettavan usein käy niin, että jos kerran haluat tehdä tuon tee tämäkin. On tuttua.

Olisiko aika uudelle askeleelle. Sinä päätät, Sinun perheessäsi, miten työt jaetaan. Sitä ei voi kukaan missään muualla tehdä tai linjata. Meillä on omat sarkamme, jokaisella. Pitää ymmärtää ja tukea seuraavia sukupolvia , kanssasiskoja ja -veljiä.

22.4.2017 Elina
- Suoraa ajatusvirtaa nyt tuoreeltaan, fiilispohjalta sekä kokemuksesta!


Kommentit