10.1.18 
keskiviikko, tammikuu 10, 2018, 12:48
Onnellista vuotta 2018

Hei!

Tammikuu on l√§htenyt rytin√§ll√§ k√§yntiin erilaisissa tapahtumissa ja kansanliike n√§kyy ja kuuluu koko Suomessa! Kiitokset jokaiselle mukana olevalle ‚Äď nyt tehd√§√§n t√§ysill√§ t√∂it√§ Sauli Niinist√∂n uudelleenvalinnan eteen! T√§st√§ kirjeest√§ l√∂yd√§t tulevat tapahtumamme sek√§ muutamia vinkkej√§, joilla voit osoittaa tukesi Saulille.
Tällä viikolla Sauli kiertää ahkerasti: tänään keskiviikkona hän osallistuu vaalipaneeliin Oulussa, torstaina kierretään puolestaan Kuopiossa, Outokummussa ja Joensuussa. Perjantaina Sauli on Tampereella, jossa hän osallistuu ensin vaalipaneeliin ja sen jälkeen järjestettävään kansanliikkeen tilaisuuteen. Lauantaina Sauli vierailee Orivedellä, Jämsässä ja Jyväskylässä, sunnuntaina puolestaan Alajärvellä, Vaasassa, Pietarsaaressa, Luodossa ja Kokkolassa. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä!

Lisätietoja tapahtumista
Ensi viikolla Sauli kiertää Etelä-Karjalassa ja Uudellamaalla, ja käymme myös Kymenlaaksossa. Luvassa on sekä aiemmasta tuttuja keskustelutilaisuuksia että kahvilatapaamisia Cafe Niinistöissä. Muistathan myös kansanliikkeen aktiivien omat tapahtumat ympäri Suomea.

Saulin kiertueen ensi viikon aikataulut ovat seuraavat:
Pe 19.1.
Klo. 12:15-12:45 Porvoo, Cafe Niinistö (Lundinkatu 10)
Klo. 14-14:45 Kotka, kauppakeskus Pasaati
Klo. 16:30-17:15 Lappeenranta, kauppakeskus Opri
Klo. 18-18:30 Imatra, Cafe Niinistö (Koskenparras 3)

La 20.1.
Klo 10:45 Kerava, Prisman edusta
Klo. 11:30-12:00 Järvenpää, Cafe Niinistö (Sibeliuksenkatu 21)
Klo. 12:45-13:15 Hyvinkää, kauppakeskus Willa
Klo. 14-14:30 Hämeenlinna, kauppakeskus Tavastila
Verkkokauppatuotteita löytyy vielä! Nyt jos koskaan on oiva hetki päivittää kampanjointiasusteet kuntoon ja tilata esimerkiksi Sauli-pipo lämmittämään tammikuun ulkoilukelejä. Uutuutena olemme lisänneet verkkokauppaan nyt myös Sauludo-kahvin ja pahvi-Saulit!
Kauppaan
Vaalipaneelit käynnistyvät jälleen vuodenvaihteen pyhien jälkeen. Keskiviikkona Oulussa järjestetään sanomalehti Kalevan ja Yle Pohjois-Suomen paneeli Madetojan salissa. Tentti tulee suorana Yle Areenasta klo 11.30-13.00. Perjantaina 12.1. puolestaan järjestetään Aamulehden ja Ylen paneeli Tampereen yliopiston juhlasalissa klo 18-20. Myös tämä tentti lähetetään suorana Yle Areenasta. Paneelista onkin sitten kätevää siirtyä Tampereen Komediateatterille, jossa järjestämme Saulin oman vaalitilaisuuden!

Muut tammikuun tentit:
15.1. Saulin ehdokaspäivä ja tv-yksittäistentti, Yle
17.1. MTV tv-yksittäistentti
21.1. MTV tv-yhteistentti Kallion kirkossa Helsingissä
22.1. Svenska Ylen tv-tentti ja Iltalehden vaalitentti. Iltalehden tilaisuus järjestetään Alma-talolla Helsingissä klo 18-20.
23.1. Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien yhteistentti, Sanomatalon mediatori klo 16-18.
25.1. Ylen tv-yhteistentti
Ensi viikolla alkaa presidentinvaalien ennakkoäänestys, joka järjestetään 17.-23.1. kotimaassa ja ulkomailla 17.-20.1. Katso virallinen lista, missä pääset äänestämään ja milloin.

Olethan muutenkin hereillä: viimeisten viikkojen aikana kansanliike kaipaa reilusti apukäsiä esimerkiksi kahvilatöihin, erilaisiin tempauksiin sekä lentolehtisten jakamiseen. Saat lisätietoja joko ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi tai olemalla suoraan yhteydessä oman alueesi aluevastaavaan. Lentolehtisiä jaettavaksi voit noutaa esimerkiksi lähialueesi Cafe Niinistöistä.


Kommentit