9.5.2010 
sunnuntai, toukokuu 9, 2010, 10:56
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!


Äitiyteni kautta olen oppinut näkemään elämää laajemmalti ja monipuolisemmin. Äitiys on lisännyt elämän sisältöä ja rakentavia omnaisuuksia. Se opettaa ottamaan toiset ihmiset huomioon. Kolmen lapsen äitinä on kokenut kasvatustyön riemua ja vaikeutta. Ja haikeutta kun omaan elämään lähdetää. Äitiydessä ja vanhemmuudessa on tärkeintä positiivinen kannustavuus.

Tänään vein orvokkeja äitini haudalle ja kiitän elämästä ja rakkaudesta jota sain osakseni.

Elämä on lahja käyttäkäämme se viisaasti.


Saamassani Ihanasa kortissa luki näin:

Meidän äiti

"Kaunis, vetävä, hehkeä ja upea.
Herkkä maailmanparantaja, unelmoija, sydän kultakipinöitä hehkuva.
Sielu ikuisesti elävä, elämästä nauttiva. Jos joku ikinä väittää muuta,niin sen pää on puuta."

( 1040 views )   |  permalink   |  

8.5.2010 
lauantai, toukokuu 8, 2010, 16:15
Hyvällä asialla hauskaa.
TERVEHDYS

Rintasyövän tiedotuskampanjaa varten tehty "Pinkki Hanska" -tanssi
(sairaalan henkilökunta esittää). Hanskojen tekijä firma lahjoittaa
tähän kampanjaan rahaa kun se on katsottu miljoona kertaa.

Tavoitteesta puuttuu enää reilut 300 000 - joten katsopa filmi ja
lähetä edelleen!

Katso täältä: http://www.youtube.com/watch?v=OEdVfyt-mLw

Tulee hyväälle mielelle ihan väkisin. Laitetaan hyvä kiertämään.
Tämä innostaa niin, että meidän tule tehdä oma juttu Suomessa.



( 1060 views )   |  permalink   |  

7.5.2010 
perjantai, toukokuu 7, 2010, 08:37
Äitini teki selvän eron saavutuksen ja menestyksen välillä.
Hän sanoi, että saavutus on tietoisuutta siitä, että olet
opiskellut ja työskennellyt lujasti ja tehnyt parhaasi.
Menestys on sitä, että muut ylistävät sinua. Tähtää aina
saavutukseen ja unohda menestys.

-Helen Hayes


http://www.stm.fi/julkaisut/nayta/_julkaisu/1478007#fi

Kannattaa tutustua terveydenhuollaon johtamisen vaikuttavuutta käsittelevaan artikkeliin. STM. Hoitotyön vetovoimaisuuden eteen tulee tehdä töitä. Ala on vaativa ja kaikessa monipuolisuudessaan rskas. palkitsevuutta antaa työlle potilaspalaute, hyvä työyhteisön henki ja kannustava johtaminen.
( 1003 views )   |  permalink   |  

6.5.2010 
torstai, toukokuu 6, 2010, 07:59
Vastaa Liikenneturvakyselyyn Salon seudulla

LIIKENNETURVALLISUUSKYSELY

Salon ja Someron kaupunkien liikenneturvallisuussuunnitelman laatiminen käynnistyy liikenneturvallisuuskyselyllä. Liikenneturvallisuuskyselyyn on kaikilla kuntalaisilla tai alueella liikkuvilla mahdollisuus vastata toukokuun ajan osoitteessa www.katukanava.fi . Kyselyssä etsitään kuntien alueella vaaralliseksi tai ongelmalliseksi koettuja paikkoja, jotka eivät välttämättä näy onnettomuustilastoissa.

Kysely on avautunut Katukanavassa, linkitetty kaupunkien nettisivuille ja paperilomakkeet löytyvät monipalvelupisteistä ja Someron infosta. Lehdistötiedote on lähtenyt.

Toivoisin, että vastaisit sekä oman liikkumisesi että asiakkaittesi (esim. koululaiset, vanhukset, päiväkotilaiset) näkökulmasta kyselyyn. Vastaamalla kyselyyn voit tuoda työryhmän tietoon työmatkasi tai lapsesi koulumatkan vaaranpaikat, asuinympäristösi ongelmakohteet tai muut hankalat paikat, joihin voimme suunnitelman aikana miettiä parannustoimenpiteitä. Jotta mahdollisimman moni saisi tiedon kyselystä, toivon myös, että välittäisit viestiä omia jakelulistojasi hyödyntäen omassa hallintokunnassasi, toimijoissa ja ystäväpiirissäsi eteenpäin. Kyselyyn on linkki kaupunkien nettisivuilla.

Lue onnellisuuspoliittinen manifesti, täyttä asiaa hyvinvoinnista kaikilta tasoilta
http://www.wwf.fi/wwf/www/uploads/pdf/o ... ifesti.pdf


Onnellisuuspoliittisen manifestiin on valittu onnellisuustutkimukseen perehtyen viisi eri teemaa, jotka tekevät ihmisistä onnellisia. Näitä ovat esimerkiksi laadukas vapaa-aika ja mielekäs yhdessä tekeminen. Teesit perustuvat oivallukseen, että henkilökohtaisen hyvinvoinnin tavoittelu on erinomainen tapa pienentää omaa ekologista jalanjälkeä.


Tehyn ylityö ja vuoronvaihtokielto alkoi

Tehy haluaa sopimuksen ja työrauhan kunta-alalle myös tehyläisille. Tehyn osalta tällä hetkellä ovat voimassa vain erillisessä Tehy-sopimuksessa v. 2010-11 sovitut palkankorotuserät. Muut kunta-alan järjestöt ovat allekirjoittaneet kunta-alan sopimukset helmikuussa. Tehyllä ei ole helmikuun alun jälkeen ollut voimassa olevaa sopimusta tekstikysymysten osalta Kunnallisen työmarkkinalaitoksen kanssa eikä kuntatyönantaja ole halukas sellaista tekemään.

Vauhdittaakseen kunta-alan jumiutuneita neuvotteluja Tehyn valtuusto päätti yksimielisesti julistaa työsuhteisia koskevan ylityö- ja vuoronvaihtokiellon neljään kaupunkiin ja sairaanhoitopiiriin alkaen 6.5.2010.

Tehy haluaa Tehy-sopimuksen palkkapykälien rinnalle erillisen sopimuksen tai pöytäkirjan, joka selkiyttäisi sopimustilanteen myös tekstikysymysten osalta vuoden 2011 loppuun.

Vuoden 2007 tiukalla taistelulla saavutettu Tehy-sopimus oli koulutetun hoitohenkilöstön edunvalvonnassa askel oikeaan suuntaan. Tätä edunvalvontalinjaa Tehyssä halutaan jatkaa kohti omaa sopimusta eikä haluta palata ajassa taaksepäin vanhaan jäykkään kunta-alan sopimusjärjestelmään.




( 799 views )   |  permalink   |  

5.5.2010 
keskiviikko, toukokuu 5, 2010, 07:47
Tarkkaile puhetapaasi, jos haluat
saavuttaa mielenrauhan. Aloita jokainen
päivä omaksumalla tyyni, tyytyväinen ja
iloinen asenne, niin päivistäsi tulee
väistämättä mukavia ja onnistuneita.

-Norman Vincent Peale


Ihastuttava aamu. Aurinkoa ja usvaa. Elämän sisältöä tuumatessa eilinen päivä on eletty. Teen töitä ja elän vahvasti tässä hetkessä. Arki kanta ja jokainen päivä on lahja. Tulevaisuus näyttää tarvitaanko elämänkokemusta ja asiantuntijanäkemystä tulevaisuuden rakentamisessa eduskuntavaaleissa. Tiedän omat vahvuuteni ja mahdollisuuteni. Meillä on töitä tehtäväksi paljon Salon kaupungin rakentamisessa. Yhteishenkeä tarvitaan. Asioiden rakentamiseen tarvitaan vilpitöntä halua luoda yhdessä hyvää. Jatkuvat kilpailuasemat eivät tuota tulosta.

Taloutemme tasapainoilu valtakunnan tasolla ja omalla seudullamme sekä Euroopassa ovat mutkikkaita kuvioita. Joihin vaikuttavat sisäiset toiminnat, ulkoiset vaateet ja globaali tilanne niin Euroopassa kuin koko maapallollamme. Haasteita riittää. Kaikilla tsoilla tarvitan ihmisiä jotka tuntevat yhteiskunnan ja ihmisien tarpeet, palvelut ja tilanteet. Alati muuttuvat yhtälöt vaativat seurantaa ja asioihin perehtymistä. Osallistuminen vaaleihin on viesti, että on käytettävissä ja antaa todellisen panoksensa tulevaisuuuden vaatimuksiin.

( 1002 views )   |  permalink   |  


<< <Edellinen | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | Seuraava> >>