25.3.2015 
keskiviikko, maaliskuu 25, 2015, 07:02

Tänään 25.3 Kokoomusnaisten Kevätkokous Salon Lukiolla klo 17.30
Tervetuloa.
Klo 19 yhteistilaisuus ja ehdokkaat esittäytyvät
( 1142 views )   |  permalink   |  

17.3.2015 
tiistai, maaliskuu 17, 2015, 11:55
KOKOOMUSNAISTEN JÄSENKIRJE - SUOMEN NAINEN -LEHTI NETISSÄ

Tiedote. Julkaistu: 16.03.2015 klo 10:30
Kokoomuksen Naisten Liitto ry

Hyvä Kokoomusnainen,

Kokoomusnaisten uusi Suomen Nainen –vaalilehti on nyt luettavissa entistä kätevämmin netissä http://issuu.com/kokoomusnaiset/docs/suomen_nainen_2015! Tällä kertaa emme lähetä Suomen Nainen –lehteä postitse kotiin, mutta halutessaan lehden voi noutaa itselleen Kokoomuksen piiritoimistoilta tai Kokoomusnaisten tapahtumista ympäri Suomen!

Lehti sisältää muun muassa Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubbin, puoluesihteeri Minna Arveen ja puoluevaltuuston puheenjohtaja Mari-Leena Talvitien haastattelut, Kokoomusnaisten puheenjohtaja, eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan sekä liiton varapuheenjohtajien kansanedustaja Sofia Vikmanin ja työsuojeluvaltuutettu Outi Kontion kirjoitukset.

Lisäksi lehdestä löytyy lisätietoa Kokoomusnaisten helmikuussa startanneesta #parasmaa2017 –kampanjasta ja tunnelmia Kokoomuksen Korjausliike –risteilyltä. Uusin Suomen Nainen on siis ehdottomasti lukemisen arvoinen!

Lehdessä on myös erillinen ehdokasliite, jossa esitellään kaikki Kokoomuksen naisehdokkaat vaalipiireittäin. Upeat naisehdokkaamme yksissä kansissa löytyvät myös http://issuu.com/kokoomusnaiset/docs/sn ... iite_issuu

Osallistu #parasmaa2017 –kampanjaan

Kokoomusnaisten #parasmaa2017 –kampanja on lähtenyt hyvin käyntiin erityisesti sosiaalisessa mediassa. Kampanja avattiin helmikuussa ja sen tavoitteena on, että 100-vuotias Suomi on maailman paras maa myös naisille vuonna 2017. Jos et ole vielä ehtinyt tutustua kampanjaan, voit tehdä sen heti lukemalla uunituoreen Suomen Naisen tai kampanjan nettisivuilla www.parasmaa2017.fi.

Kokoomuksen ja Kokoomusnaisten erilaisissa tilaisuuksissa kuvien ottaminen kampanjaseinän kanssa on noussut sosiaalisessa mediassa todelliseksi hitiksi ja nyt sama mahdollisuus on rantautunut myös piireihin! Piireille on toimitettu kampanjan rollupit, joiden kanssa voi erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomen käydä poseeraamassa! Muista jakaa kuva sosiaalisessa mediassa kampanjan virallisella tunnuksella #parasmaa2017!

Myös tasa-arvokeskustelu käy tällä hetkellä vilkkaana. Erityisesti työelämän tasa-arvo puhuttaa ja sekä Kokoomusnaiset että Kokoomus ovat aktiivisesti mukana keskustelussa. Osallistu sinäkin! Jaa tasa-arvouutisia, kampanjasivuja, kampanjasivuilla olevia blogeja, omia kirjoituksiasi ja ajatuksiasi sosiaalisessa mediassa kampanjan virallisella tunnuksella #parasmaa2017.

Tehdään yhdessä Kokoomuksesta Suomen suurin puolue ja Suomesta maailman #parasmaa2017!

Vaalityön iloa ja kevätvaloa!

Toivottaa,

Kokoomusnaisten Keskustoimiston väki

Jenny Nyman
pääsihteeri
040 5384652
jenny.nyman@kokoomusnaiset.fi

Veera Honka-Nissi
järjestösihteeri
045 204 6990
veera.honka-nissi@kokoomusnaiset.fi
Liitteet

Jäsenkirje_SuomenNainen.pdf
Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon
( 1173 views )   |  permalink   |  

4.3.2015 
keskiviikko, maaliskuu 4, 2015, 16:50
Naisjärjestöjen Keskusliitolta terveisiä!

Hallitusohjelmatavoitteistamme Tasa-arvon huomioimiseksi keskeisenä asiana puheenjohtajamme Sirkka-Liisa Anttilan kannanotto. Suomen naisten ääni kuuluviin! NJKL:n pääsihteeri Terhi Heinilä.
Uunituoreesta Peking+20-rinnakkaisraportista Naisten oikeudet: Peking - Helsinki - NewYork -seminaarivideotallenne sekä Kansainvälisen naistenpäivän tervehdys. Varaa aikaa ja kuuntele.
Ystävällisesti - mielenkiintoisia hetkiä toivottaa NJKL:n varapuheenjohtaja Elina ja Salon Kokoomusnaisten puheenjohtaja 2015 alkaen.

http://youtu.be/_KC_KdxCsjw


( 1064 views )   |  permalink   |  

20.2.2015 
perjantai, helmikuu 20, 2015, 08:20
Olemme saaneet ensimmäisen lastenlapsemme
Evelle ja Juhalle syntyi 17.2.2015 pikkuinen poika. Onnelliset isovanhemmat iloitsevat.
( 1133 views )   |  permalink   |     |  tekstiin liittyvä linkki

17.2.2015 
tiistai, helmikuu 17, 2015, 11:03

Mieli mukaan lenkkipolulle


SUOMEN MIELENTERVEYSSEURA, VALTION LIIKUNTANEUVOSTO
TIEDOTE 6.2.2015

Liikunta- ja mielenterveysalan kehittämislinjaukset julkaistiin:

Mieli mukaan lenkkipolulle

Liikunta on ennen kaikkea mielen asia, ja mieli kuuluu lenkkipolulle. Samalla tavalla kuin liikunnan merkitys fyysiselle hyvinvoinnille tunnustetaan, on tärkeä tunnustaa sen merkitys mielen hyvinvoinnille.

Suomen Mielenterveysseurassa on laadittu uudet kehittämislinjaukset valtion liikuntaneuvoston erityisliikunnan jaoston aloitteesta.

Usein unohtuu, että terveys on fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten osatekijöiden summa. Fyysisen terveyden rinnalla yhtä lailla tärkeää on pitää huoli yksilöiden psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Mielenterveys on keskeinen osa terveyttä, sanoo valtion liikuntaneuvoston pääsihteeri Minna Paajanen.

Liikunnan mahdollisuudet mielenterveyden edistämistyössä on tärkeä tunnustaa. Alan tutkimus on kuitenkin hajanaista, ja sitä toteutetaan tutkijoiden satunnaisten intressien pohjalta. Koordinaation tarve on suuri, ja sen tulisi ottaa huomioon tutkimuksen lisäksi koulutus-, kehittämis- ja kokeilutoiminta. Tavoitteena on käynnistää kolmivuotinen koordinaatiokokeilu, jonka jälkeen tilanne arvioidaan uudelleen.

Liikunta- ja mielenterveysalan kehittämislinjausten tavoitteena on hahmottaa mielenterveysongelmien laajuus ja haastavuus, tuoda esiin liikunnan merkitys mielen hyvinvoinnin tukemisessa ja alan kehitystyössä sekä esittää ehdotuksia alan koordinoinnin ja yhteistyön kehittämiseksi, sanoo Suomen Mielenterveysseuran projektipäällikkö Satu Turhala.

Linjausten taustalla on huoli koko väestön sekä erityisesti syrjäytymisvaarassa ja heikommassa asemassa olevien ihmisten mielen hyvinvoinnista ja liikkumisesta, Turhala sanoo.

Liikunta- ja mielenterveysalan uudet kehittämislinjaukset:

1) Mielenterveyden ongelmat tunnustetaan ja nostetaan keskusteluun samalle tasolle kuin fyysisen terveyden haasteet. Terveysliikunnan kehittämisessä mielenterveydelle varataan yhtä suuri tila kuin fyysiseen terveyteen liittyvälle kehittämiselle.

2) Voimassa olevia liikunnan edistämisen linjauksia täydennetään mielenterveyden näkökulmilla. Mielenterveyden ulottuvuudet otetaan huomioon seuraavissa linjauksissa jo suunnitteluvaiheessa.

3) Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) on luontevaa vastata liikuntatyöstä, jossa mielenterveysosaaminen on liikuntatyön tukena (ns. valtaväestö). Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) on luontevaa vastata mielenterveystyöstä, jossa liikunta on tukena (hoitoa/kuntoutusta tarvitsevat). STM:n ja OKM:n on luonteva vastata yhdessä, erikseen sopimalla liikunta- ja mielenterveystyöstä, jossa kohteena ovat mielenterveydeltään hauraat ja uhanalaiset.

4) Laaja-alaisen ja hajanaisen tehtäväkentän koordinointia tarvitaan. Koordinoivaksi organisaatioksi sopii luontevimmin Suomen Mielenterveysseura, jolla on alalta pisin ja monipuolisin kokemus. Sen tehtäväalue käsittää erityisesti mielenterveyden ylläpitämisen ja edistämisen, häiriöiden ehkäisyn sekä hoidon ja kuntoutuksen tukemisen.

5) Valtion liikuntaneuvosto vastaa em. koordinointityön valtakunnallisesta seurannasta ja arvioinnista.

Linjauksia ovat valmistelleet Suomen Mielenterveysseura ja Liiku Mieli Hyväksi -asiantuntijaryhmä, Mielenterveyden keskusliitto, Soveltava liikunta SoveLi ry, Liikuntatieteellinen Seura ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liikunnan laitos. Aloitteen tekijänä valtion liikuntaneuvoston erityisliikunnan jaosto.

Lisätietoa Suomen Mielenterveysseurasta:
Satu Turhala, projektipäällikkö Liiku Mieli Hyväksi -hanke, Suomen Mielenterveysseura,
puh. 040 652 6646, satu.turhala@mielenterveysseura.fi<mailto:satu.turhala@mielenterveysseura.fi>

Lisätietoa Valtion liikuntaneuvostosta:
Minna Paajanen, pääsihteeri, Valtion liikuntaneuvosto, puh. 040 584 9459
minna.paajanen@minedu.fi<mailto:minna.paajanen@minedu.fi>

Linjaukset verkossa:
Liikunta ja mielenterveys osana hyvinvointia - Liikunta- ja mielenterveysalan kehittämislinjaukset -julkaisu: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/keh ... ta<http://soveli.creamailer.fi/ac/aHR0cDovL3d3dy5taWVsZW50ZXJ2ZXlzc2V1cmEuZmkvZmkva2VoaXR0JUMzJUE0bWlzdG9pbWludGEvbGlpa3VudGEtamEta3VsdHR1dXJpL21pZWxlbi1oeXZpbnZvaW50aWEtbGlpa2t1bWlzZXN0YQ--/NjQ5NDA2NHw0NDAwMnw4MTg4fDYxNg-->

Mielenterveyttä voi vahvistaa - mielenterveysseura.fi

Tiedotteen jakelu: Mielenterveysseuran henkilökunta, hallitus, paikallisseurat ja kriisikeskukset
( 1096 views )   |  permalink   |  


<< <Edellinen | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | Seuraava> >>