30.4.2017 
sunnuntai, huhtikuu 30, 2017, 06:27
Hauskaa Vappua!

Lumi maassa ja lisää sataa... itse lähden aloittamaan muutaman vapaan jälkeen taas työviikkoa. Laaja-alaisuudeksi sitä kutsutaan kun tehdään töitä eri työpisteissä. Osastolla ja poliklinikalla.

Eilen vietimme ystävien kanssa ihanaa palaveri iltaa Vartsalassa, kiitos Pirkko ja Arto. Kaunista maisemaa mietimme iltaa istuessa, samanlainen kuin jouluna. Todellakin. Kiitos tarjoilusta ja huippuseurasta.

Kuntapolitiikassa ollaan odottavalla kannalla, neuvottelijaryhmät työskentelevät. Viikonloppuna Kansakoulukujalla Kokoomuksen Naisten Liiton Liittohallitus kokousti vapunalustunnelmissa. Aikaa käytettiin ja tilannetta puhuttiin. Miten edetään, miksi tilanne on tämä. Strategiatyötä ja varainhankintaa. Maakuntavaalit ovat naisten vaalit!
( 877 views )   |  permalink   |  

22.4.2017 
lauantai, huhtikuu 22, 2017, 12:01
Suoraa ajatusvirtaa tästä hetkestä


Muutama lomapäivä. Tuppaavat vaan aina menemään kodinhoitoon tai kokouksiin. Mutta naisten on saatava aikaa myös itselleen. Kukaan ei meiltä kysele miten jaksamme. Kunhan työssämme autamme, hoidamme kannamme. Kotona ja lähipiirissä jatkamme samassa roolissa. Vapailla ja lomalla kokoustetaan. Aivan itsestään selvää, vai onko?

Naisverkostoissa tulee kiinnittää erityistä huomiota kannustamiseen. Hyvinvointiin ja jaksamiseen. Armollisuuteen itseä ja toisia kohtaan.

Ihmiset jotka vuodesta toiseen antava itsestään työssään ja luottamustoimissaan toisten hyväksi, tarvitsevat myös aikaa palautua. Hetken, sisään suunnitellut aikalisät, luovuudelle ja omalle sielulle ja keholleen. Maailmassamme vaan vaaatimukset kovenevat ja tahti kiihtyy. Monella saralla johtajat kiristävät otetta ja palkkojen ja ansioiden tasosta tullaan syksyllä käymään keskustelua kovaan tyyliin. Naisten työ yhteiskunnassa on perustavanlaatuista. Kun hoiva ja opetus on hallinnassa muualla saadaan keksiä keinoja talouden turvaamiseksi. Mutta naisten työlle on annettava arvonsa. Se kantaa kaikkea tässä ajassa ja maailman tilassa. Perhe on yhteinen hanke. Ei vain naisten työmaa.

Kun mies alkaa rakentaa uraa kaikki muu saa väistyä. Naisen pitää saada puolison tuki myös niissä tianteissa kun työelämässä tulee mahdollisuus astua askel eteenpäin. Silloin annetaan tilaa ja huomioidaan, eikä vaadita tuplasuoritteita. Valitettavan usein käy niin, että jos kerran haluat tehdä tuon tee tämäkin. On tuttua.

Olisiko aika uudelle askeleelle. Sinä päätät, Sinun perheessäsi, miten työt jaetaan. Sitä ei voi kukaan missään muualla tehdä tai linjata. Meillä on omat sarkamme, jokaisella. Pitää ymmärtää ja tukea seuraavia sukupolvia , kanssasiskoja ja -veljiä.

22.4.2017 Elina
- Suoraa ajatusvirtaa nyt tuoreeltaan, fiilispohjalta sekä kokemuksesta!

( 896 views )   |  permalink   |  

15.4.2017 
lauantai, huhtikuu 15, 2017, 08:02
Pääsiäinen antaa aikalisää, hengähtää.
Rauhaisaa pääsiäistä kaikille.
( 888 views )   |  permalink   |  

11.4.2017 
tiistai, huhtikuu 11, 2017, 08:04
Hyvä kokoomuslainen,

kuntavaalit on nyt käyty ja nousimme jälleen maan suurimmaksi puolueeksi. Kannatusmittausten kärkisijat antoivat meille luvan odottaa nousujohteista tulosta, mutta tilanne kärkitaistossa oli vielä viimeisiin kampanjapäiviin saakka tavattoman tiukka.

Uskon, että ykköspaikan toi meille se, että yhdessä pystyimme vakuuttamaan äänestäjät kampanjoinnin loppuvaiheilla. Kannatuksemme nousi viime syksystä lähtien määrätietoisesti, mutta ykköspaikka ratkaistiin viimeisen 48 tunnin aikana.

Kokoomus keräsi koko maassa 20,7 prosentin kannatusosuuden ja ero toiseksi suurimpaan puolueeseen oli lopulta varsin selvä. Olimme selvällä erolla suurin puolue Helsingissä, mutta yhtä lailla keräsimme huikean yli 40 prosentin kannatuksen esimerkiksi vain hieman reilun 2000 asukkaan Kuhmoisissa. Olemme vahva kaupungeissa, mutta samaan aikaan uskottavasti myös koko maan kansanliike. Tähän ei moni puolue pysty.

Kokoomus on tehnyt pitk√§j√§nteisesti politiikkaa paitsi kunnan- ja kaupunginvaltuustoissa, niin my√∂s maan hallituksessa. V√§lill√§ raskaastakin hallitusvastuusta riippumatta saimme kansalta vahvan valtakirjan. Ratkaisukeskeiselle asialinjallemme on kysynt√§√§. Tulos tehtiin koko maassa. √Ą√§net tulivat kautta maan.

Vaikka tekisi mieli kiittää lukuisia toimijoita erikseen, tämä on joukkue ja minulle jatkossakin on tärkeintä, että Kokoomus pärjää ja sen ajamat asiat hoidetaan. Se on suomalaisten etu.

Hyvät kokoomuslaiset, tapamme toimia ja tehdä politiikkaa on vastuullinen, välittävä ja uudistava. Se puri näissä vaaleissa. Maaliintulojärjestys ratkaisee - Kokoomus on suurin puolue, 100-vuotiaan suomen historiassa kolmannen kerran, ja vieläpä peräkkäin, kuntavaaleissa. Vielä kerran, iso kiitos tehdystä työstä!

Petteri Orpo

puheenjohtaja

Ja Valtakunnan tilanteen vastapainoksi Salon nykytilanne. Kuulun siis edelleen Kokoomuksen valtuutettuihin ja pääsin jatkokaudelle 273:lla äänellä. Kiitos tuesta.

Painotukset menevät näin: SDP on noussut Salon suurimmaksi ryhmäksi tulevan valtuustokauden ajaksi. Demarit saavat Salon valtuustosta 13 paikkaa.

Kokoomus on toiseksi suurin ryhmä 12 paikalla ja keskusta kolmas 11 paikalla.

Perussuomalaiset saavat valtuustoon kuusi paikkaa, vihreät viisi, ja vasemmistoliitto ja kristillisdemokraatit kaksi paikkaa kumpikin.

Vaalien voittajia Salossa ovat vihreät, SDP ja kristilliset. Vihreät saavat kaksi lisäpaikkaa, SDP yhden ja kristilliset yhden verrattuna viime kuntavaalien tulokseen.

Häviäjiä ovat kokoomus, perussuomalaiset ja keskusta. Kokoomus menettää kaksi paikkaa sekä keskusta ja perussuomalaiset yhden kumpikin.

Vasemmistoliitto pitää kaksi paikkaansa.
( 905 views )   |  permalink   |  

10.4.2017 
maanantai, huhtikuu 10, 2017, 05:06
Kiitos luottamuksesta äänestäjät, tukijat, kannustajat, perhe ja yhteistyökumppanit.

Huikeat 273 ääntä kunnallisvaaleissa 2017. Valtuutettuna hyvillä paikoilla vuodesta 2004 alkaen.
Näkemystä ja kokemusta on kertynyt.
Olin niin kevään aikana lopettamassa koko luottamustoimen harrastamisen.

Lukuisat kannustavat yhteydenotot ratkaisivat. Asioihin ja yhteistyöhön, yhteikunnallisteen vaikuttamiseen minulla on paloa. Oman työn kautta näen arjen haasteet ja vaikeudet.

Mitään yhteiskunnallista asiaa ei pitäisi päättää ilman kokemuksellista näkökulmaa asioiden todelliseen tilaan. Minulle politiikan teko ei ole itsestään selvyys, vaan ensisijaisesti vastuullinen päätöksenteko johon haluan antaa oman jälkeni. Vastuu työssä ja elämässä on moninaista. Ei eletä itselle vaan kokonaisuudelle.

Perheen tuella olen päätynyt jatkamaan, he myös tietävät kuinka paljon tämä kaikki on minulta ottanut meidän yhteisestä ajastamme. Mutta myös antanut näkemyksiä ja kokemuksia.

Erityisesti haluan sanoa, että jokaisen on otettava vastuuta päätöksentekijöinä omasta tavastaan toimia, puhua ja rakentaa.
Asiat mallilleen keskustellen ja yhdessä linjaten.

Kiitos kaikille tuesta ja luottamuksesta.

Pidetään yhteyttä ja tehdään Salosta paras paikka asua, elää ja vaikuttaa. Työtä kaikille.
Olosuhteemme ovat parhaat mahdolliset.

Love you!
( 830 views )   |  permalink   |  


<< <Edellinen | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Seuraava> >>