Torstai 4.9.2008 
torstai, syyskuu 4, 2008, 15:15
Ulkoilua, siivousta, leivontaa ja asioiden hoitoa kautta linjan. Kaunis aurinkoinen päivä. Illalla kokous Esterinkadulla. Viikonlopun sairaalatyörupeama ennakoiden pitää saada koti kuntoon.

Vanheneviin ikäluokkiin pitää panostaa.
Lasten ja nuorten varhaiseen puuttumiseen on myös satsattava. Syrjäytymiseltä tulee välttyä. Huostaanotettujen määrä Salonseudulla on valtakunnan kärkeä. Ja hoitaminen jälkijättöisesti vasta kallista on. Salon omaa lastenkotia on kaavailtu Halikon lastenkodin lisäksi.

Sillä, mitä ihminen tekee työkseen , ei ole merkitystä. Ainoastaan sillä on merkitystä, kuinka hän työnsä tekee. Koulussa ei ole niin tärkeää saada hyviä arvosanoja kuin yrittää parhaansa. Kun tekee parhaansa, olo tuntuu hyvältä riippumatta siitä onko kyse sängyn sijaamisesta, raportin kirjoittamisesta vai ystävän kuuntelemisesta. Jokainen ihminen on oma yksilöllinen kokonaisuutensa suhteessa kanssaihmisiin. Ihminen elää aina nykyhetkessä. Mennyttä ei voi toistaa, siksi jokaisesta hetkestä pitää nauttia nyt. Juuri nyt on syytä kiinnittää erityistä huomiota kanssaihmisiin ja kaikkeen mitä tekee. Tärkeintä ei ole se mitä tekee, vaan kuinka sen tekee.


Kommentit