15.10.2009 
torstai, lokakuu 15, 2009, 09:29
KOKOOMUSNAISET
Tervetuloa Kokoomuksen Naisten Liittoon!

Kokoomuksen Naisten Liitto on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on mahdollisuuksien tasa-arvo Suomessa, Euroopassa ja maailmassa. Naisilla ja miehillä tulee olla samat mahdollisuudet ja oikeudet syntyä, kasvaa, saada koulutusta, osallistua, tehdä työtä ja hoivata.

Naiset kantavat vielä tänäkin päivänä suurimman vastuun lasten- ja kodinhoidosta perheissä, myös valtaosa yksihuoltajista on naisia. Tämän vastuun kantamiseen kokoomusnaiset haluavat parhaan mahdollisen yhteiskunnan tuen, niin että naisilla on todellisia vaihtoehtoja ja resursseja valintoja tehdessään. Todellista tasa-arvoa ei voida perustaa sen käsityksen varaan, että sukupuolten täytyy olla samanlaisia.

Kokoomusnaiset eivät kaipaa yhteiskunnan kehittämiseen viisaiden miesten salaseuroja vaan viisaiden naisten ja miesten avointa yhteistyötä tasa- arvoisemman tulevaisuuden tekemiseen. Tasa-arvon pitää ankkuroitua siihen, että molemmat sukupuolet ovat yhtä arvokkaita ja että molemmilla on yhtäläiset mahdollisuudet.

Organisaatio
Kokoomuksen Naisten Liitto on valtakunnallinen keskusliitto, joka muodostuu vaalipiirikohtaisista piirijärjestöistä. Piirijärjestöt puolestaan muodostuvat eri kunnissa ja kaupungeissa toimivista paikallisyhdistyksistä, jotka muodostavat kokoomusnaisten toiminnan perustason.

Liiton järjestötoiminnan tavoitteena on antaa jäsenilleen mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan ja tätä kautta päästä mukaan vaikuttamaan myös vaalien välillä. Tarkat tiedot organisaatiosta löydät:


Piirijärjestön säännöt
Kokoomuksen Naisten Liiton säännöt
Kansallinen Kokoomus

Katso myös galleriasta kuvia aktiivisesta toiminnasta.

Aktiivista sivustojen seurantaa ja palautteen antoa toivoen.
Iltavuoro kutsuu. Kehittämipäivä perjantaina KIRTO, jolloin ea, leikkaussali ja kirurginen yksikkö katsovat tulevaisuuteen ja miettivät toimintaa.
Lauantaiaamusta Naanatliin Edustajakokoulseen , kokous jatkuu sunnuntaihin.

Kommentit