23.2.2017 
torstai, helmikuu 23, 2017, 15:23
KUNTAVAALIT 2017
Kokoomuksen Naisten Liiton kuntavaalitavoitteet tiivistetysti
ja huomio: vielä olet tervetullut listallemme ehdokkaaksi!
Tulevaisuuden kunnat ovat sivistyksen, elinvoiman, yrittäjyyden, hyvinvoinnin ja terveyden edistäjiä. Kokoomusnaiset ovat mukana rakentamassa entistä parempia kuntia.
Jokaisella on oltava mahdollisuus sujuvaan arkeen. Laadukasta ja maksutonta varhaiskasvatusta ja perusopetusta tarjotaan ihan jokaiselle ja lähipalveluna mahdollisimman monelle. Huolehdimme siitä, että jokaiselle nuorelle taataan toisen asteen koulutuspaikka ja syrjäytymiskierre katkaistaan. Haluamme, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa ja kiusaamiselle on nollatoleranssi. Perheen ja työelämän yhdistämisen tulee olla nykyistä joustavampaa ja helpompaa. Toimivalla kaupunkisuunnittelulla ja kaavoituksella varmistamme liikunta- ja harrastuspaikat sekä elinkeinoelämän puolella tarjoamme ja luomme mahdollisuuksia yrittää ja onnistua. Hyvä kaupunkisuunnittelu ja toimiva joukkoliikenne luovat perustan monipuoliselle liikkumiselle, toimiville lähipalveluille sekä työpaikkatarjonnalle ja viihtyisälle, turvalliselle elinympäristölle.

Seuraavat kuntavaalit toimitetaan 9.4.2017 ja ennakkoäänestys Suomessa on 29.3.-4.4. Ehdokasasettelu käy tällä hetkellä vilkkaana ja päättyy 28.2.2017. Vielä ehdit siis mukaan! Olisitko sinä hyvä ehdokas tai tunnetko jonkun, jonka pitäisi olla ehdolla ehdolla kuntavaaleissa? Ehdota ehdokasta tai ilmianna itsesi täällä. Tule mukaan vaikuttamaan!

Kommentit