6.1.2010 Harrin-päivä 
keskiviikko, tammikuu 6, 2010, 21:01
Terveiset Iidan ja Matiaksen synttäreiltä. Onnittelut 9-vuotta! Aika kuluu nopeasti ja lapset ovat pieniä vain hetken.

Yötyöunien jälkeen katsoin elokuvaa Elämää rakentamassa. Elokuvassa vakavasti sairastunut päänäyttelijä rakentaa koko elämänsä uudelleen muutamasa kuukausesa. Kevin Kline ja Kristin Scott Thomas päärooleissa, miten rajulla tavalla meitä elokuvan keinoin puhuteltiin. Loistavaa. Todellisia vaikuttimia. Olen nähnyt elokuvan aiemmin, nyt syvemmin. Kiitos viikon tarpeellisesta viestistä meille kaikille. Rakkaudella.


Olen seurannut Lancasterin koulun poikien kuorovalmennusta mielenkiinnolla. Kaikki pojat kuoroon ohjelmassa. kuorojohtaja Gareth Malonen suuri päivä koittaa. Kuukauden ankaran uurastuksen jälkeen poikakoulun kuoro on valmis esiintymään Royal Albert Hallissa. Miten pojat sen kokovat yhteisenä onnistumisena. Miten vanhemmat reagoivat. "Elämän paras kokemus." En tiedä miten sen sanoisin, mutta Hoiturit kuorossa mukana taivaltaneena sain paljon!!! Terveiset Riitta Heleniukselle ja Hoitureille!
Uskon tänän harrastuksen voimaan ja kannustan kuoroon liittymiseen. Niin poikia kuin muitakin ihmisiä. Hyvää fiilistä. Suosittelen. Asioiden joita tekee, pitää tuntua ja vaikuttaa. Muuten asia on turha. Näin on.

Kaikkea hyvää jokaiselle kanssaihmiselle tähän hetkeen.

Kommentit